Спеціальні потреби

Французьке судно прямує до cектора Газа


Прихильники флотилії в Афінах
Прихильники флотилії в Афінах

Активісти отримали свою першу перемогу. Французькому судну Dignite Al-Karama, єдиному з усієї флотилії, вдалося пройти крізь грецькі прикордонні води. Зараз воно прямує до берегів сектори Газа.

Минулого тижня Греція заборонила суднам, що прямують до сектора Газа, залишати її порти. Більше того, грецькі посадовці заарештувала капітана американського судна, який без дозволу намагався вийти з порту у вихідні. Відповідно до повідомлення інформаційного агентства Ассошіейтед Пресс, грецький суд у вівторок відпустив американця з-під варти.

За словами активістів, на борту французького судна восьмеро пасажирів. Dignite Al-Karama прибуде до сектора Газа в лічені дні.

За словами активістів, судну вдалося прослизнути крізь грецьку берегову охорону, бо Dignite Al-Karama залишив не порт Піреус, де пришвартована більшість суден флотилії, а інший порт.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG