Спеціальні потреби

В Афінах сталися сутички між поліцією і демонстрантами


Протестувальники і грецька поліція
Протестувальники і грецька поліція

Грецька поліція застосувала сльозогінний газ проти демонстрантів в Афінах у час, коли парламент готується до остаточного голосування в справі економічних обмежень, які необхідні для отримання додаткової фінансової допомоги, щоб уникнути дефолту.

Другого дня загального страйку, який зупинив велику частину торгівлі і урядових послуг, щонайменше 50 тисяч опонентів економічних обмежень зібралися в четвер на площі перед парламентом.

Проте переважно мирний протест перетворився у хаотичні події і сутички з поліцією. Радикальні демонстранти кидали пляшки із запалювальною сумішшю і каміння проти своїх опонентів. Демонстранти і замаскована молодь, озброєна палицями, боролися одні з одними, тоді як поліція застосувала сльозогінний газ, щоб відновити спокій.

Соціалістина більшість парламенту, за всіма ознаками, готова схвалити надзвичайно непопулярний план економічних обмежень, який передбачає підвищення податків і скорочення на 30 тисяч урядових робочих місць.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG