Спеціальні потреби

У Єгипті збільшується виборче напруження між ісламістами


Єгипетські військові охороняють виборчі дільниці
Єгипетські військові охороняють виборчі дільниці

У Єгипті другий день додаткових виборів до парламенту. Суперницькі ісламістські партії змагаються за голоси виборців у двох найбільших містах країни і семи провінціях.

Вибори на 52 місця у парламенті в Каїрі, Александрії та інших провінціях розпочалися в понеділок і мають закінчитися у вівторок. Змагання за двадцять чотири місця відбуваються між кандидатами двох єгипетських угруповань: Партії свободи і справедливості (Братів мусульман) і крайнє консервативної Салафістської партії Нур.

Очевидці кажуть, що напруження між суперницькими ісламістськими партіями в деяких районах було дуже велике. Прихильники партії Нур наказали виборчим працівниками Братів мусульман, щоб вони залишили райони виборчих дільниць. Єгипетські збройні сили проголосили зони виборчих дільниць вільними від агітаторів усіх політичних партій, щоб запевнити справедливе голосування.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG