Спеціальні потреби

Посольство США в Україні привітало американців з Днем ветеранів та згадало про українських військових


Сьогодні у США відзначають День ветеранів. У цей день країна вшановує пам'ять мільйонів чоловіків та жінок, які служили у війську. З цієї нагоди Посольство США в Україні розмістило на своїй сторінці у Фейсбук привітання, в якій згадали і українських військових.

«Сьогодні США відзначають День ветеранів. Це хороша нагода і для України вшанувати чоловіків та жінок, які зберігають безпеку та свободу наших країн. Дякуємо за вашу службу, жертву та підтримку», - йдеться у привітанні.

З цим святом американців у Твіттері привітав президент Трамп коротким «З Днем ветеранів!»

Він відвідав парад з нагоди Дня ветеранів у Нью-Йорку. Разом з першою леді президент Трамп також поклав вінок на честь американських військових у Парку Медісон Сквер.

«Країна завжди у боргу перед вами, і ми дякуємо всім вам», - сказав президент. Дональд Трамп став першим президентом, який у День ветеранів відвідав парад у Нью-Йорку. Як правило, президент США вшановує військових у цей день на Арлінґтонському цвинтарі. У цій церемонії цього року взяв участь віце-президент Майк Пенс.

Дивіться також: ​Сина Байдена хочуть викликати у Конгрес США. Відео

Сина Байдена хочуть викликати у Конгрес США. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:03 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG