Спеціальні потреби

Далай-Лама у Вашингтоні промовляв на галявині перед Капітолієм


Далай-Лама у Вашингтоні промовляв на галявині перед Капітолієм
Далай-Лама у Вашингтоні промовляв на галявині перед Капітолієм

У суботу духовний лідер Тибету Далай-Лама, перебуваючи з одинадцятиденним візитом у Вашингтоні, виступив перед присутніми, що зібралися послухати його настанови прямо на галявині перед Капітолієм. Серед іншого він говорив про сім’ю і основні засади щасливого подружнього життя. Зокрема Далай-Лама сказав, що жінки надто багато грошей витрачають на макіяж, який аж ніяк не додає гармонії у сімейних стосунках. Натомість духовний лідер порадив створювати не зовнішню, а внутрішню красу, яка є набагато ціннішою і важливішою за зовнішність. Втім, основна причина виступу Далай-Лами полягала в тому, щоби донести до людей ідею того, як вони можуть досягти миру у суспільстві.

«Спробуйте заспокоїти свій розум, поселити мир в своїх думках. Потім поширте це на свою родину, на свою громаду навколо вас. Це той шлях, завдяки якому ви зможете змінити своє суспільство», – закликав присутніх Далай-Лама.


  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG