Спеціальні потреби

Держсекретар США Гілларі Клінтон перебуває з візитом у Катарі


Гілларі Клінтон у Катарі
Гілларі Клінтон у Катарі

Державний секретар США Гілларі Клінтон продовжує своє турне країнами Перської затоки у Катарі, де обговорює регіональні питання з міністрами закордонних справ країн-членів Ради співробітництва.

Раніше у столиці Оману Маскаті пані Клінтон зустрілася з султаном Кабусом і привітала його зі 40-ою річницею його правління.

У вівторок держсекретар відвідала Ємен, де провела розмови з президентом Алі Абдуллою Салехом і знову заявила про намір США співпрацювати з властями країни у боротьбі з тероризмом.

Виступаючи на спільній прес-конференції, пані Клінтон заявила, що США і Ємен стоять перед лицем «спільної загрози» з боку«аль-Кайди» та інших екстремістських угруповань. Вона також сказала, що США віддані справі надання економічної допомоги Ємену.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG