Спеціальні потреби

Посланник ООН зустрівся з представниками бірманської опозиції


Представник ООН з прав людини прибув на зустріч зі спікером нижчої палати парламенту
Представник ООН з прав людини прибув на зустріч зі спікером нижчої палати парламенту

Службовці Організації Об’єднаних Націй повідомили, що в середу спеціальний посланник Томас Квінтана розмовляв з політичними в’язнями у горезвісній в’язниці перед, за його словами, «дуже продуктивною» зустріччю з лідером демократичної опозиції в Бірмі Аун Сан Су Чжі.

Базований у Бірмі представник ООН сказав Голосу Америки, що Квінтані було дозволено звернутися до всіх політичних в’язнів, з якими він хотів розмовляти. Він додав, що посланник ООН з прав людини також відвідав лікарню і центр медитації при в’язниці, в яких, як вважається, тримають чимало бірманців із понад двох тисяч політичних в’язнів.

У другій половині дня Квінтана мав приватну, приблизно годинну, зустріч з Аун Сан Су Чжі і з високопоставленими представниками Національної ліги за демократію.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG