Спеціальні потреби

Аун Сан Су Чжі мала зустріч з президентом Бірми


Цивільний президент Бірми Тейн Сейн
Цивільний президент Бірми Тейн Сейн

Представник уряду Бірми заявив, що в адміністративній столиці Найп’їдо відбулася зустріч лідера руху за демократію Аун Сан Су Чжі з президентом країни.

Державне телебачення показало відеозапис з першої зустрічі лауреата Нобелівської премії миру і першого цивільного президента Бірми, характеризуючи її як дружню. Як сказано, обидва лідери обмірковували можливість співпраці.

Окремо урядове джерело заявило інформаційному агентству Ассошіейтед Пресс, що зустріч, яка тривала майже годину, була «важливою». Урядове джерело подало цю інформацію за умов анонімності.

Представник очоленої Аун Сан Су Чжі Ліги за демократію також зробив заяву агентству Ассошіейтед Пресс. Він сказав, що зустріч може бути «першим кроком у напрямку національного примирення», але не вдавався в подробиці.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG