Спеціальні потреби

Борис Джонсон стане ведучим британського телебачення


Колишній прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон. Фото: AP/Matt Rourke
Колишній прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон. Фото: AP/Matt Rourke

Колишній прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон повідомив, що приєднується до команди телевізійної станції GB News, де, серед іншого, розповідатиме про Україну.

“Я збираюся передати цьому чудовому новому телеканалу свої відверті погляди на все, від Росії до Китаю, про війну в Україні, про те, як ми справляємося з усіма цими викликами, про величезні можливості, які лежать перед нами”, — написав Борис Джонсон в мережі X (у минулому - Twitter).

Телеканал GB News повідомив, що Борис Джонсон працюватиме у них ведучим та коментатором, починаючи з початку 2024 року. Канал сподівається, що колишній глава уряду відіграватиме ключову роль у висвітленні виборів у Британії наступного року, а також виборів у Сполучених Штатах.

Інформаційний телеканал GB News відносно новий, його запустили у 2021 році. За даними видання Reuters, британська служба телерадіомовлення раніше заявляла, що цей канал порушував правила неупередженості.

Борис Джонсон перед тим, як пішов у політику та став прем’єр-міністром Британії, працював журналістом. У червні цього року він почав писати колонки для Daily Mail.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Форум

XS
SM
MD
LG