Спеціальні потреби

Віце-президент США Байден зустрічається з російськими лідерами


Віце-президент Джозеф Байден в аеропорту Внуково
Віце-президент Джозеф Байден в аеропорту Внуково

У середу віце-президент США Джозеф Байден зустрічається з російським президентом Дмитром Медведєвим. Вона відбувається у рамках дводенного візиту американського високопосадовця до Росії з метою покращення російсько-американських відносин.

Переговори зосереджуються на питаннях встановлення системи протиракетної оборони та вступу Росії до Світової організації торгівлі. Також на порядку денному двох лідерів – обговорення ситуації на Близькому Сході.

Після того Байден зустрінеться з провідними підприємцями Росії в Сколкові – місцевості поза межами Москви, де росіяни планують побудувати аналог Силіконової долини в США. Очікується, що під час цієї зустрічі буде підписаний договір між американським авіавиробником Боїнг та російським Аерофлотом.

А у четвер віце-президент Байден зустрінеться з російським прем’єр-міністром Володимиром Путіним.

Росія – друга зупинка європейського турне Байдена, який уже відвідав Фінляндію, а в п’ятницю прибуде з коротким візитом до столиці Молдови Кишинева.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG