Спеціальні потреби

Повеневі води заливають центральний район столиці Таїланду


Повеневі води заливають центральний район столиці Таїланду
Повеневі води заливають центральний район столиці Таїланду

Мешканці Бангкока шукають порятунку в інших районах країни.

Повеневі води, які вже кілька тижнів вкривали сусідні з Бангкоком райони, поволі пересуваються до центру столиці Таїланду. Тимчасом мешканці міста шукають порятунку в інших районах країни.

Вода із сусідніх вулиць, які були вкриті водами річки Чао Прая, що вийшла з берегів, затоплює пишний Великий палац. Згідно з передбаченнями, річка ще цього тижня прорве побудовані на берегах греблі з приводу незвичайно високих хвиль у Таїландській затоці.

Мешканці столиці будують греблі з мішків з піском навколи своїх будинків і підприємств, тоді як продовольчі крамниці або порожні, або роздають питну воду у пляшках та найнеобхідніші продовольчі товари.

Дороги з Бангкока переповнені автомобілями. Мешканці, користуючись тим, що уряд проголосив п’ятиденне свято, зашилишають місто. Тисячі інших на автобусних вокзалах і в аеропорту очікують можливості виїхати зі столиці і уникнути великої повені.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG