Спеціальні потреби

Шварценеґґер та Шрайвер розійшлись через позашлюбну дитину


Арнольд Шварценеґґер та Марія Шрайвер
Арнольд Шварценеґґер та Марія Шрайвер

Колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеґґер оприлюднив справжню причину свого розлучення із Марією Шрайвер. В інтерв’ю виданню «Лос-Анджелес таймс» Шварценеґґер підтвердив інформацію про те, що він є батькам 10-річної позашлюбної дитини.

За 25-років спільного життя республіканець Шварценеґґер та демократка Швайдер стали легендарним подружжям. Він – республіканець і голлівудський актор, австрійського походження, вона – донька впливової американської династії демократів. Своєю перемогою на виборах губернатора Каліфорнії та успіхом у політичній кар’єрі Шварценеґґер багато чим завдячує своїй дружині. Марія Шрайвер терпляче захищала чоловіка від чисельних звинувачень у подружній невірності. Втім зізнання Шварценеґґера в існуванні позашлюбної дитини змусило Шрайвер покинути щасливе сімейне гніздечко у Брентвуді.

Жінка, з якою зраджував Арнольд, упродовж 20-ти років працювала домогосподинею у родині Шварценеґґерів. Арнольд фінансово підтримував свою позашлюбну дитину та її матір, навіть попри те, що вона заперечувала його батьківство. Поки що ім’я жінки та дитини залишаються нерозкритими для громадськості.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

Реакції західних експертів на саміт BRICS. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:07:19 0:00

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG