Спеціальні потреби

Американська армія вербує молодь через Instagram та відеоігри


Після того, як Сухопутні сили США минулого року не досягнули поставлених цілей щодо залучення новоборанців, завербувавши на 6500 чоловік менше, ніж планувалося - вербувальники почали експериментувати з новими методами. Орієнтуючись на покоління Z – людей, народжених з середини 1990-х до середини 2000-х – американська армія розробляє стратегію, що базується на використанні Інтернету, в тому числі соціальних медіа. Про це повідомляє NPR.

Серед іншого, вербувальники поширюють мем про те, як GI Bill (кошти, які даються на навчання тим, хто служить в армії, та їхнім сім’ям – прим. ГА) допомагає платити за коледж, та навіть беруть участь в електронному спортивному турнірі з відеоігор, зазначає NPR.

Телефонні дзвінки не працюють з поколінням Z, заявив генерал Френк Мут (Frank Muth), глава армійського командування з вербування, в інтерв'ю NPR і зауважив, що вербувальники використовують Twitter, Twitch та Instagram, «щоб розпочати діалог» з молодими людьми.

Вербувальники намагаються розвінчувати міфи та показувати переваги служіння в армії, зазначається в матеріалі. Пріоритетними напрямками є Instagram та електронний спорт, що особливо популярні серед молодого покоління. Відео турніру з електронного спорту, в якому вербувальник виступив коментатором, за добу набрало 2 мільйони переглядів, половина з яких – від людей віком 17-24 роки, інформує NPR.

Дивіться також: Університет, що готує професійних геймерів

Університет, що готує професійних геймерів. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:05:15 0:00

XS
SM
MD
LG