Спеціальні потреби

У кого вистачить здоров’я бути президентом США?


Гілларі - 68 років, Трампу - 70. Хто здоровіший? Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:00:59 0:00

Гілларі - 68 років, Трампу - 70. Хто здоровіший? Відео

70-річний Дональд Трамп заявив, що 67-річній Клінтон «не вистачить психологічної та фізичної сили, щоб вирішити проблеми ІДІЛу і Сирії».

Крім зв'язків з Кремлем і сексуальні домагання, у США набуває розголосу тема здоров'я кандидатів. І в цьому - нічого дивного, адже Гілларі Клінтон – 68 років, а Дональду Трампу - 70.

Напередодні Дональд Трамп засумнівався в стані здоров'я своєї опонентки - кандидата від Демократичної партії Гілларі Клінтон.

«Їй не вистачає психологічної та фізичної сили для того, щоб вирішити проблеми ІДІЛу і Сирії», - сказав Дональд Трамп у промові на тему зовнішньої безпеки.

У відповідь кандидат на віце-президента з команди Клінтон Тим Кейн прокоментував заяву Трампа як спробу відволікти увагу американців від падіння рейтингу республіканського кандидата.

Штаби обох партій оприлюднили довідки про стан здоров’я їхніх кандидатів наприкінці 2015 року.

У довідці про стан здоров’я 67-річної Гіларі Клінтон йдеться, що кандидат на президента - практично абсолютно здорова. У неї є сезонна алергія на пилок і деякі проблеми в роботі щитовидної залози. Вона також приймає таблетки для розрідження крові.

Штаб 70-річного Дональда Трампа в грудні 2015-го оприлюднив довідку від лікаря-гастроентеролога, який стежить за станом здоров'я Трампа вже 39 років.

У довідці йдеться, що кандидат абсолютно здоровий, щодня приймає низьку дозу статину, які зазвичай приписують для запобігання серцевих захворювань.

Крім того, кандидат-республіканець кожен день приймає дитячий аспірин - цей препарат часто приписують людям похилого віку як профілактику від серцевих захворювань. Рівень холестерину у Трампа в довідці не вказаний.

Медичний документ Трампа став приводом для жартів у США. Американські оглядачі запитують: чому, будучи абсолютно здоровим, Трамп приймає два препарати, пов'язаних з серцевими захворюваннями. І чому кандидат Трамп майже 40 років відвідує гастроентеролог?

Дивіться також: У НАБУ знайшлись матеріали, які загрожують Трампу?

У НАБУ знайшлись матеріали, які загрожують Трампу? Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:41 0:00

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG