Спеціальні потреби

В Афганістані вбито працівницю провінційної адміністрації


В Афганістані вбито працівницю провінційної адміністрації
В Афганістані вбито працівницю провінційної адміністрації

Афганські офіційні особи повідомили, що в південному місті Кандагар озброєні особи застрелили працівницю провінційної адміністрації. Представник уряду заявив, що Рабію Садат застрелили нападники на мотоциклі, коли вона у вівторок вранці йшла до свого автомобіля. Під час атаки був поранений водій машини.

Пані Садат працювала в бюро соціальних справ адміністрації провінції Кандагар. Дотепер жодне угруповання не взяло на себе відповідальності за атаку, і офіційні особи не знають, що атаковано жінку.

Ця атака сталася наступного дня після того, як екстремісти заатакували склад палива неподалік головної міжнародної бази в провінції Кандагар, вбиваючи шістьох приватних охоронців. Шестеро інших охоронців отримало поранення.

Представник провінційної адміністрації Залмай Аюбі заявив, що в понеділок озброєні повстанці напали на базоване в Нідерландах підприємство, яке постачає паливо збройним силам. Відповідальність за атаку взяло на себе угруповання Талібан.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG