Спеціальні потреби

Від самогубної атаки в Афганістані загинуло ще дев’ятеро людей


Афганські солдати при в’їзді до аеропорту в Джалалабаді, де здійснено самогубну атаку
Афганські солдати при в’їзді до аеропорту в Джалалабаді, де здійснено самогубну атаку

Афганська поліція повідомила, що від вибуху замінованого автомобіля біля аеропорту в Джалалабаді, що у східному районі країні, загинуло дев’ятеро людей. Аеропортом користуються як військові, так і цивільні. Інцидент стався в понеділок вранці. Серед убитих є два вартові аеропоту і солдат. Кілька людей отримало поранення.

Відповідальність за атаку взяло на себе угруповання Талібан. Атака сталася після кількох днів протестів по всьому Афганістану у відповідь на спалення персоналом НАТО примірників Корану на базі в Баграмі. В ході протестів загинуло вже понад 30 людей, у цьому числі військовослужбовці США.

У неділю афганські органи влади розпочали інтенсивні розшуки службовця афганської розвідки, запідозреного у вбивстві в суботу двох американських офіцерів в будинку Міністерства внутрішніх справ у Кабулі.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG