Спеціальні потреби

В Афганістані загинув військовослужбовець НАТО


В Афганістані збільшується хвиля насилсьвтва
В Афганістані збільшується хвиля насилсьвтва

Очолені НАТО коаліційні сили в Афганістані повідомили, що чоловік у формі поліцейського застрелив військовослужбовця сил НАТО.

Коаліція заявила, що веде слідство в справі інциденту, який стався в четвер. Невідомо, чи нападник був дійсно поліцейським, чи на ньому була лише поліцейська форма.

За повідомленням, також у четвер, у результаті атаки повстанців у східному районі Афганістану загинув інший солдат НАТО.

В Афганістані збільшилася хвиля насильства в час, коли афганці перебирають на себе відповідальність за втримання безпеки в країні від американських і натовських сил. Більшість іноземних сил має залишити Афганістан до кінця 2014 року.

В окремому інциденті, в результаті атаки на півночі країни загинув службовець афганської розвідки. Він працював у місцевому відділенні розвідки в місті Кундуз. Офіційні особи кажуть, що вибух знищив машину службовця. Троє дітей отримало поранення.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG