Спеціальні потреби

В Афганістані внаслідок терактів загинули 10 людей


Місце самогубного нападу у провінції Капіса
Місце самогубного нападу у провінції Капіса

Щонайменше 7 людей загинули в Афганістані внаслідок теракту, який стався в провінції Капіса, що на північний схід від Кабулу. Терорист-смертник підірвав своє начинене вибухівкою авто поряд з урядовими будівлями. Загинуло п’ятеро цивільних і двоє поліцейських. Відповідальність за атаку взяло на себе угруповання Талібан.

Внаслідок окремого самогубного нападу на урядову будівлю в східній провінції Рактіа, що біля кордону з Пакистаном, загинуло троє людей.

Також у середу афганські посадовці повідомили, що на поліцейський тренувальний центр у провінції Вардак була вчинена ракетна атака. У той час в центрі перебували віце-президент країни Карім Халілі та міністр внутрішніх справ Бісмуллах Мохаммаді. Обоє зуміли врятуватися і залишилися живими. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG