Спеціальні потреби

Смертники скоїли напад на урядове приміщення в Афганістані


Смертники скоїли напад на урядове приміщення в Афганістані
Смертники скоїли напад на урядове приміщення в Афганістані

Бомбісти-смертники скоїли напад на приміщення районного губернатора в східному Афганістані внаслідок чого загинуло троє афганських поліцейських.

Речник провінційного уряду повідомив, що три нападники підірвали себе біля будівлі районного центру Самкані у провінції Пактія. Два інші бойовики намагалися штурмом захопити приміщення.

Атака спричинила перестрілку з поліцією. Трьох правоохоронців було вбито і двоє отримало поранення. Всі нападники загинули.

За повідомленням влади, до будівлі прибули районні чиновники та місцеві старійшини, щоб обговорити порядок денний традиційної великої ради «лойя джирга», яка відбудеться наступного тижня у Кабулі.

Відповідальність за сьогоднішній теракт взяло на себе угруповання Талібан. Таліби заявили, що скеровуватимуть свої напади проти всіх, хто братиме участь у зібранні.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG