Спеціальні потреби

В Афганістані вбито до 70 талібів


В Афганістані вбито до 70 талібів
В Афганістані вбито до 70 талібів

За повідомленням влади Афганістану, афганські та натовські сили вбили щонайменше 70 талібських бойовиків, які вчинили атаку на військову базу біля пакистанського кордону.

Речник губернатора провінції Пактіка сказав, що коаліційні та афганські сили відбили напад талібів у пізніх годинах у вівторок у повіті Бармал.

У повідомленні НАТО зазначається, що велика група бойовиків з прикордонного району обстріляла базу стрілецькою зброєю та ракетними гранатометами. Військові звернулися до коаліційної авіації з проханням про допомогу. Речник НАТО заявив, що жертв серед сил коаліції не було.

У вівторок, Міністерство оборони Австралії повідомило, що на базі у провінції Урузґан у південному Афганістані, озброєний автоматом та гранатометом афганський солдат відкрив вогонь, важко поранивши трьох австралійських та двох афганських військовослужбовців.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG