Спеціальні потреби

В Афганістані вбито громадянина США


В Афганістані вбито громадянина США
В Афганістані вбито громадянина США

За повідомленням речника посольства США в Афганістані, внаслідок стрілянини у комплексі в Кабулі, який використовує Центральне розвідувальне управління (ЦРУ), загинув один американець, один отримав поранення.

Ґавін Сандволл повідомив, що афганський працівник уряду США здійснив атаку у Кабулі у пізніх годинах в неділю і, що нападника було вбито. Мотиви стрілянини в столиці Афганістану наразі невідомі. Поки що ніхто не взяв на себе відповідальності за атаку.

Пораненого громадянина США відправлено до лікарні.

Нагадаємо, що несповна два тижні тому бойовики скоїли скоординовану атаку на низку об’єктів у Кабулі, включно з посольством США та штаб-квартирою сил НАТО. 9 осіб загинуло.

Втім також у неділю, бомбіст-смертник підірвав себе біля штаб-квартири місцевої поліції у східній провінції Пактіа, внаслідок чого двоє поліцейських загинуло і двох цивільних осіб було поранено.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG