Спеціальні потреби

За останні два роки чверть мільйона афганців залишили свої домівки


За останні два роки чверть мільйона афганців залишили свої домівки
За останні два роки чверть мільйона афганців залишили свої домівки

Міжнародна організація у справах біженців закликає адміністрацію президента Обами вимагати в уряду Афганістану більше опікуватись переміщеними особами. Це питання є ще більш нагальним з огляду на початок виведення військ США з Афганістану в наступному місяці.

Міжнародна організація біженців каже, що від січня 91 тисяча афганців покинула свої селища. Це вдвічі більше, ніж за той же період минулого року.

Базована в Вашингтоні організація заявляє, що масовий вихід афганців спричинений військовими операціями міжнародних та афганських військ проти угруповання Талібан. Міжнародна організація у справах біженців також повідомила, що збільшення кількості авіаударів та нічний рейдів з боку міжнародних та афганських військ примушує цивільних лишати свої будинки і завдає людям серйозних психологічних травм.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

Реакції західних експертів на саміт BRICS. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:07:19 0:00
XS
SM
MD
LG