Спеціальні потреби

Думки українців про ефективність проведення адмінреформи


Минулого тижня Віктор Янукович ліквідував низку міністерств та суттєво скоротив штат центральних органів управління. В адміністрації президента ці зміни пояснили необхідністю оптимізувати державний апарат.

А у понеділок 13 грудня президент заявив, що наступним етапом адмінреформи стане скорочення чиновництва на місцевому рівні. Як він запевнив, «реформа органів державної влади – це не косметика, а системні зміни, мета яких – перетворити державу на ефективний апарат, що надає якісні послуги».

Тим часом опозиція скритикувала реформу, назвавши її «політичними чистками» заради подальшої концентрації повноважень в руках президента.

На вулицях Києва та на нашому сайті ми поцікавились вашою думкою щодо ефективності проведення адмінреформи. Дивіться результати опитування та залишайте свої коментарі.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Інше за темою

XS
SM
MD
LG