Спеціальні потреби

Другий рік поспіль в Білому домі скасовують Великоднє катання яєць. Байдени провели віртуальне святкування


Президент США Джо Байден та перша леді Джилл Байден а також Великодній кролик на балконі Білого дому, 5 квітня 2021 року
Президент США Джо Байден та перша леді Джилл Байден а також Великодній кролик на балконі Білого дому, 5 квітня 2021 року

Через пандемію коронавірусу, в Білому домі США другий рік поспіль не проводять традиційне Великоднє катання яєць. Зазвичай, святкування, яке організовують на галявині оселі першої родини США, відвідують більше 30 000 гостей.

Цю Великодню традицію започаткував президент США Рутерфорд Геєс в 1878 році.

Все ж, Великодній зайчик завітав до Білого дому. Президент США Джо Байден та перша леді Джилл Байден звернулись до американців з балкону резиденції. Роль Великоднього зайця зіграв військовий помічник президента лейтенант-полковник ВПС США Брендон Уестлінг.

«Ми з нетерпінням очікуємо на наступний рік, коли Білий дім задзвенить від радощів на свято і знову відбудеться Великоднє катання яєць, з Божою поміччю», - сказав Байден.

Замість Катання яєць, цього року подружжя Байденів надіслало сувенірні святкові яйця до місць вакцинацій та лікарень.

Дивіться також: Кулінарна школа: у Колорадо безкоштовно навчають кулінарному мистецтву. Відео

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG