Спеціальні потреби

Великобританія: санкції проти Росії будуть зняті лише після «повного припинення вогню та виведення військ»


міністерка закордонних справ Великобританії Ліз Трасс
міністерка закордонних справ Великобританії Ліз Трасс

Санкції проти Росії – потужний важіль тиску, який має бути усунутий лише після «повного припинення вогню та виведення військ» з України, сказала в інтерв'ю виданню The Telegraph міністерка закордонних справ Великобританії Ліз Трасс. Вона додала, що Москва повинна пообіцяти, що не вдасться до «подальшої агресії», тому що в противному випадку санкції будуть накладені знову. Захід повинен залишатися жорстким, щоб отримати мир, сказала Трасс.

Міністерка повідомила, що Великобританія вже зібрала групу спеціалістів для переговорів, щоб допомогти Україні, щойно росіяни матимуть серйозний намір домовлятися. Разом з тим вона сказала, що не думає, що зараз вони серйозно ставляться до переговорів. «Саме тому ми повинні посили санкції», - сказала вона.

Наразі США, ЄС та Великобританія запровадили санкції проти понад 1000 російських фізичних та юридичних осіб.

В матеріалі використані джерела The Telegraph

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG