Спеціальні потреби

"Перша кішка США" - подружжя Байденів завело у Білому домі нову улюбленицю


Кішка подружжя Байденів на ім'я Віллоу
Кішка подружжя Байденів на ім'я Віллоу

Президентське подружжя США Джо і Джилл Байдени привітали нову улюбленицю у Білому домі - кішку Віллоу. Про це перша леді повідомила у Twitter.

Ім'я тварині, якій приблизно два роки, дали на честь рідного міста Джилл - Віллоу Гров у штаті Пенсильванія, повідомляє CNN.

Як розповів прес-секретар першої леді Майкл ЛаРоса, вперше Байдени побачили Віллоу під час передвиборчого туру у 2020 році, коли під час виступу Джилл кішка стрибнула на сцену. Власники ферми, де відбувалась подія, помітили "миттєвий зв'язок" між кішкою та її майбутніми власниками.

Після перемоги на виборах Байдени повідомили, що заберуть кішку до Білого дому, але переїзд тварини "був відкладений", пише USA Today.

Віллоу стала першою кішкою у резиденції президента США із часу улюблениці Джорджа Буша-молодшого на ім'я Індіа.

Зараз Байдени також мають цуценя німецької вівчарки Коммендер, що став "першим собакою країни" після того, як помер 13-річний пес подружжя - Чемп.

У статті використано матеріали USA Today, CNN, The Hill

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG