Спеціальні потреби

Байден планує збільшити виробництво та розповсюдження вакцини від COVID-19 - Клейн


Майбутній керівник апарату Білого дому Рон Клейн каже, що новий план по боротьбі з COVID-19, який Байден оголосив у п'ятницю швидко поставить країну на шлях до одужання від пандемії. Байден має намір витратити на це 20 мільярдів доларів.

За словами Клейна, майбутня адміністрація планує збільшити обсяги виробництва та розповсюдження вакцини.

«Ми думаємо, що ми можемо зробити певні кроки, щоб пришвидшити доставку вакцини», - сказав Клейн в програмі CNN «Стан нації». Клейн додав, що попри занепокоєння щодо виснаження федерального запасу вакцини, команда Байдена вірить, що зможе зробити 100 мільйонів щеплень у наступні 100 днів після інавгурації.

У своїй промові у четвер Байден пообіцяв зосередитись на покращення інфраструктури для розподілу вакцини, а також на боротьбу проти скептичного ставлення до вакцинації у деяких громадах.

За даними Університету Джонса Гопкінса, станом на неділю у США зафіксовано 23,7 мільйлнів випадків заражень на коронавірус.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG