Спеціальні потреби

Суд наказав Поштовій службі США терміново розіслати всі листи з бюлетенями


Фереральний Суд міста Вашингтон наказав Поштовій службі США перевірити пункти обробки пошти до кінця дня вівторка на наявність там листів з бюлетенями і негайно відправити їх на необхідні виборчі дільниці.

Дія судового рішення, серед інших, поширюється на штати Пенсильванія, Мічиган, Джорджія, Техас, Флорида, Південна Кароліна, Колорадо, Аризона, Алабама, Вайомінг, Північ Нової Англії.

Суддя Еммет Салліван ухвалила рішення, щоб поштова служба закінчила перевірку пунктів обробки пошти до 3 годині дня вівторка (дня виборів) і до 4:30 дня пошта має доповісти, що жоден бюлетень не був залишений невідправленим.

Позов щодо роботи поштової служби подали кілька груп, серед яких організація за права виборців “Вперед голосуй” та громада латиноамериканців.

Деякі американські штати рахуватимуть бюлетені, які надійдуть на дільниці лише в день виборів - до кінця вівторка. Це означає, що голоси, чиї бюлетені надійдуть на дільниці поштою із запізненням, можуть бути не зараховані на виборах.

Минулого тижня Верховний суд США ухвалив рішення, яке дозволяє Пенсильванії зараховувати голоси, чиї бюлетені надійдуть на дільницю поштою після дня виборів.

У Техасі прийматимуть бюлетені поштою до 17-ї години середи, які були відправлені не пізніше дня виборів.

Дивіться також: Пенсильванія 2020 – кого підтримують місцеві українці?

Пенсильванія 2020 – кого підтримують місцеві українці? Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:55 0:00

XS
SM
MD
LG