Спеціальні потреби

В штабі Трампа заперечили повідомлення про те, що користувачі ТікТок підірвали явку на зустрічі президента з виборцями


Користувачі мобільного додатку ТікТок взяли на себе часткову відповідальність за збільшення очікувань щодо явки на першій від початку коронавірусу зустрічі президента Трампа зі своїми виборцями, повідомляє інформаційне агентство Рейтер.

Користувачі соцмереж, у тому числі популярного додатку ТікТок заявили, що заповнили безкоштовні онлайн-заявки на участь у мітингу, не маючи намірів прийти на нього.

Менеджер перевиборчого штабу президента Трампа Бред Паскрейл відкинув повідомлення про те, що користувачі соцмережами підірвали явку прихильників президента. «Ліваки та онлайн тролі зараз танцюють переможний танок, думаючи, що вони якимось чином вплинули на явку на мітингу. Вони не знають, про що вони говорять, та як працюють наші зустрічі», - йдеться в заяві Паскрейла. Він додав, що ЗМІ, які повідомили про це, повели себе непрофесійно.

Бред Парскейл раніше заявляв, що вони отримали понад мільйон заявок на участь у мітингу. Втім, спортивна арена Центру BOK, які вміщує 19 тисяч осіб, мала чимало порожніх місць у суботу ввечері. За даними Пожежного відділку міста, на подію прийшли лише 6200 осіб. Президент Трамп та віце-президент Пенс відмінили другий раунд промов біля Центру BOK через низьку явку. Паскрейл заявив, що їх штаб відсіює фальшиві телефонні номери, і додав, що вони відсіяли «десятки тисяч» фальшивих заявок, коли рахували можливу явку.

Дивіться також: Які подарунки уряд США замовив емігранту з України для лідерів «Великої сімки»?

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG