Спеціальні потреби

Центри з контролю та профілактики інфекційних захворювань попереджають про посилення агресивності гризунів


Rat
Rat

Центри з контролю та профілактики інфекційних захворювань попереджають: гризуни стають дедалі більш агресивними у пошуках їжі у той час, коли велика кількість ресторанів залишаються закритими відповідно до карантинних обмежень.

В опублікованому на сайті Центрів попередженні говориться, що закриття ресторанів призвело до збільшення активності серед гризунів, а служби боротьби з гризунами повинні бути готові до збільшення кількості повідомлень про «незвичну чи агресивну поведінку гризунів».

Мешканцям та власникам бізнесів рекомендують закрити всі можливі входи у приміщення, очистити навколишню територію від гілля та важкої рослинності, залишати смітники щільно заритими та прибрати з території їжу для домашніх тварин.

Тим часом місцеві служби очистки великих міст повідомляють про збільшення кількості викликів у зв’язку із зараженням пацюками.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG