Спеціальні потреби

Трамп відвідав медичний центр Волтер Рід для особистого медичного обстеження


Президент Дональд Трамп в суботу відвідав Національний військовий медичний центр Волтер Рід для проведення щорічного медогляду. Про це в суботу повідомила прес-секретар Білого дому Стефані Ґрішем.

«В очікуванні дуже напруженого 2020 року, президент скористався вільними вихідними у Вашингтоні, щоб почати своє звичайне щорічне медичне обстеження в Волтер Рід», - сказала Ґрішем.

Білий дім, як правило, самостійно приймає рішення про публікацію тієї чи іншої частини результатів медогляду президента. Трамп не зобов'язаний розголошувати інформацію про своє здоров'я, і не існує ніяких певних правил проведення медичного обстеження президента.

Останній раз Трамп перевіряв стан свого здоров'я в лютому. Тоді лікар Білого дому Шон Конлі повідомив про те, що президент перебуває у дуже хорошій формі. Під час обстеження лікарі перевіряли те, як відбилися на здоров'ї президента раніше дані йому рекомендації про дотримання більш здорової дієти.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG