Спеціальні потреби

«Гілларі знову взялася за своє» – президент Трамп прокоментував слова Клінтон про Тулсі Габбард


Donald Trump
Donald Trump

Президент США Дональд Трамп висловив припущення, що його політична суперниця на попередніх виборах Гілларі Клінтон «зійшла з розуму», маючи на увазі її заяву, що що конгресвуман-демокртака, учасниця президентських перегонів 2020 Тулсі Габбард буцімто є "фавориткою росіян" і може бути використана ними, щоб відібрати голоси у демократів на виборах президента.

«Брехлива Гілларі знову взялася за своє! Вона називає конгресвумен Тулсі Габбард "фавориткою росіян", а Джилл Стайн "агенткою росіян". Як ви, напевно, чули, мене теж називали великим любителем Росії (і мені дійсно подобаються російські люди, мені подобаються всі люди!). Гілларі збожеволіла!» - написав президент Трамп у себе в Твіттері.

Клінтон виступила з цими заявами в подкасті Campaign HQ, який був опублікований у четвер. Клінтон не назвали імені Габбард, але в політичних кругах стало ясно, кого вона мала на увазі.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG