Спеціальні потреби

Електропостачання в Нью-Йорку відновили


Офіційні особи Нью-Йорка повідомили, що електропостачання в західній частині Мангеттена було відновлено незадовго до півночі в суботу.

За словами представників компанії Con Edison, без електрики опинилися приблизно 72 тисячі жителів міста. Це сталося о 6:47 вечора.

Губернатор Нью-Йорка Ендрю Куомо заявив, що перебій не був пов'язаний зі «старінням» інфраструктури. «Con Edison регулярно оновлює свою систему», - уточнив губернатор. Раніше Куомо заявив, однак, про неприпустимість того, що сталося. За його словами, влада проведе розслідування інциденту.

Керівництво міста обіцяло повністю відновити електропостачання до півночі, і незадовго до дванадцяти було оголошено, що проблема вирішена.

Куомо високо оцінив взаємодопомогу жителів міста. «Коли справи йдуть найгіршим чином, жителі Нью-Йорка проявляють свої кращі якості», - сказав губернатор.

Під час аварії згасли світлофори, зупинилися потяги метро і ліфти, перестали працювати кондиціонери.

Згасло світло і на Бродвеї. Виконавці, зайняті в бродвейських шоу, вийшли на вулиці, щоб розважити людей, які гуляють по багатолюдним бульварах. Концерт Дженніфер Лопес в Медісон Сквер Гарден був раптово зупинений приблизно на четвертій пісні, а потім скасований.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG