Європі сказали не брати гроші прибічників Януковича. ФОТО

Лісабон

"Сьогодні терпець в українського народу увірвався. Ми не хочемо більше бути країною експорту мігрантів, соціального сирітства, покинутих сімей. Ми не хочемо, щоб на нас дивилися, як на тих, що забирають робочі місця у громадян ваших країн. Ми не хочемо жити зі страхом, що завтра нас депортують".

Лісабон

Фото та інформацію про акцію "Європа не мовчи" надала "Голосу Америки" Спілка українців Португалії.

Лісабон

"Ми знаємо, що однією з причин нашої міграції у ваші країни була неспроможність побороти масштабну державну корупцію в Україні, яка була сформована ще за часів радянського союзу і продовжує підживлюватися з Москви через імперські зазіхання останньої контролювати Україну", - йдеться у зверненні мітингувальників.

Лісабон

"У ваших силах допомогти нам вже зараз і структурно. Припиніть підживляти те, що спонукало нас до міграції, а Україну - до можливого кровопролиття. Припиніть приймати награбовані прибічниками Януковича в українського народу кошти у ваші банки, продавати їм нерухомості, надавати їм захист від справедливого гніву власного народу".

Лісабон

"Покажіть вже зараз, що європейські цінності, за які 30 листопада 2013 року були по-звірячому побиті мирно протестуючі студенти у Києві, за які, вже більше трьох місяців день і ніч мужньо стоять українці на  Майдані Незалежності, і за які вже загинули люди, це цінності, що не толерують корупцію як основу соціальних проблем і як наслідок еміграції".

Лісабон

Албуфейра

Албуфейра

Албуфейра

Албуфейра